Comencem amb les activitats del segon trimestre

A la classe dels cavallets cada dia treballem els nombres a partir del dia del calendari, comptem els companys/es que no han vingut a la classe i enganxem el nombre corresponent a la caseta, …

Ara bé, encara no ens havíem iniciat en el traç del nombre 2. Així que, aquesta setmana, hem fet una activitat d’identificació del nombre 2 i repassar la seva grafia: primer, amb retoladors i , després, enganxem gomets seguint el traç.

Aquesta setmana, a la proposta de motricitat fina hem fet polseres i collarets. D’aquesta manera hem exercitat els dits i hem practicat el fet d’enfilar. Intentem buscar activitats diferents per treballar de forma divertida.

I4 A

I4 B

Aquesta setmana les nenes i nens d’I5 hem treballat d’una forma creativa diferents tipus de traç. Amb l’arribada de l’hivern, el fred i la pluja hem proposat als vostres fills i filles decorar un paraigües d’una manera ben original, com podeu veure en aquestes fotografies.

Amb el grafisme creatiu, a més d’estimular l’atenció, la concentració, la creativitat i la confiança en si mateixos i mateixes; d’altres beneficis són: la coordinació oculomanual, la lateralitat, la direccionalitat, la motricitat fina, l’organització espacial i el maneig de conceptes com els colors, les formes, les dimensions, les seriacions i d’altres conceptes matemàtics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *