Treballem els drets dels infants a I5

El passat diumenge 20 de novembre va ser el dia dels drets dels infants. Els Miquelets i la Torre del rellotge aquest curs, a més de conèixer perquè són importants, hem fet un treball específic del dret a la Salut.

Durant la setmana hem vist diferents vídeos, hem explicat contes i hem escoltat cançons. A la rotllana hem parlat de la importància d’anar al metge, de tenir una bona alimentació, de tenir cura de la higiene personal… Fins i tot ens hem fet la nostra pròpia Targeta Sanitària, ja que la necessitem per anar al Centre Mèdic o l’Hospital.

A més, el dimecres 23, l’Andrés (Tècnic Sanitari de FALCK VL) ens va sorprendre portant una ambulància i nosaltres li vam fer tot de preguntes, per saber com és, perquè serveix la sirena, que porta a dins…  Per altra banda, la Gaby de l’associació AKTUA PRIMERS AUXILIS, ens va visitar amb la seva “maleta q’ cura” i ens va explicar que és això de la Salut, perquè és important, que hem de fer quan algú es fa mal, a quin número hem de trucar…

La resta de la comunitat de petits també va voler veure l’ambulància, com podeu veure a continuació.

Ha estat tota una experiència. Esperem que gaudiu mirant amb els vostres fills i filles tot el que han viscut.

Recull fotogràfic de la visita de l’ambulància dels grups d’I5.

Recull fotogràfic de l’activitat “la maleta q’ cura” amb els grups d’I5.

L’equip de la Comunitat de Petits

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *