Les activitats d’aquesta setmana han estat

A P3 hem començat a treballar la inicial del nostre nom: primer fem un joc per identificar-la, després la pintem amb aquarel.les i finalment, un cop seca hi enganxem gomets.

La Sandra i la Marta decoren el passadís amb les inicials de tots els infants de la classe. Mireu què boniquesens han quedat!!!!

Els  infants de P4 treballem el grafisme de moltes maneres. D’aquesta manera ens preparem per després poder escriure correctament. Sempre intentem presentar propostes atractives i vivencials, on puguin manipular diferents materials, estris i suports. Aquesta setmana els hem presentat aquesta proposta ben creativa sobre paper DIN A3 on havien de fer de perruquers i deixar uns caps ben divertits a aquests personatges. Després ho han pintat amb aquarel.les. Us agrada?

Els nens i nenes de P5 estem treballant el vocabulari de la tardor: el nom dels fruits i dels diferents elements característics d’aquesta estació. Una de les activitats que fem al racó de llengua és la imprenta, consisteix a escriure o copiar els noms. En aquesta imatge podeu veure com, amb segells de tinta, van posant les diferents lletres del nom del dibuix que han triat. Qui vol després pot anar al racó de l’artista i pintar o decorar-ho com vulgui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *