JORNADES CULTURALS

Hola famílies! Fa uns dies vam celebrar les jornades culturals. Durant el matí de dimecres vam fer la jornada esportiva on vam gaudir de jocs i materials diversos com: l’aranya, la bomba, fer moure el paracaigudes, els lliscants…també vam crear un espai per fer ioga o just dance.

Divendres vam celebrar la diada de Sant Jordi i vam fer una sessió de contacontes a càrrec de l’Espe de la biblioteca municipal. També vam visualitzar l’obra de teatre feta per les mares de l’AMPA i van emportar-se el resultat del taller de Sant Jordi que vam anar fent durant la setmana. Aquí us deixem unes imatges. Esperem que us agradin!

Classe dels doctors i doctores

Classe dels Superanimals

Classe dels Superespecials

Classe dels Superpoders 

Classe dels supervalents i les supervalentes

Classe dels superinvestigadors i superinvestigadores

Classe dels Superartistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *