Continua gaudint dels nostres jocs al teu ordinador

Des de 2021, els navegadors web han deixat de permetre l’execució de contingut Flash…

Han estat moltes les consultes al nostre blog, per saber com continuar gaudint de les activitats interactives de Recursos web.

A continuació, us expliquem, com ho heu de fer amb RUFFLE seguint diferents procediments. Només, heu de triar el que més us convingui:

Instal·lant una extensió al navegador Firefox o Chrome

La manera més senzilla d’instal·lar Ruffle en navegadors basats en Chromium com ara Chrome, Edge, Opera i Brave és a través de Chrome Web Store. La manera més senzilla d’instal·lar Ruffle al Firefox és a través de addons.mozilla.org.

Descarregant el fitxer swf

Es pot descarregar el fitxer swf a l’ordinador des de la Biblioteca d’activitats de Recursos web opció Baixa i, a continuació, desar-les al Drive, a la carpeta baixades o directament a una memòria USB. Des d’aquest enllaç del web de Ruffle. Haureu d’anar a buscar el fitxer SWF de l’activitat corresponent des de l’apartat LOCAL SWF (també el podeu arrossegar directament a la pantalla) i ja podreu jugar, sense cap mena de problema.

Aquest servei és en línia i l’única cosa que haureu de fer és descarregar les activitats que vulgueu utilizar des de la Biblioteca de Recursos web (opció Baixa) i desar-les al Drive, a la carpeta baixades o directament a una memòria USB. Des del web de Ruffle, haureu d’anar a buscar el fitxer SWF de l’activitat corresponent des de l’apartat LOCAL SWF (també el podeu arrossegar directament a la pantalla) i ja podreu jugar, sense cap mena de problema.

Per a qualsevol aclariment, NOMÉS cal que deixeu un missatge al blog.

10 comentaris a “Continua gaudint dels nostres jocs al teu ordinador

 1. Buenos días, Miren

  Ya he hecho el cambio de las imágenes espero que ahora se visualicen correctamente.

  Muchas gracias, por avisar.

  Un abrazo, Emilia. 😛

 2. Hola Emília!

  Quina bona notícia saber que podem continuar gaudint de tots els recursos que ens oferiu. He seguit tots els passos indicats i va genial, però no puc sentir el so de les activitats. Saps si és problema de configuració de permisos?

  Moltes gràcies,

  Salutacions,

  Eva

 3. Bon dia, Eva

  Jo no he tingut cap problema amb el so de les activitats i ho he provat en diferents equipaments.

  No se m’acut què en pot estar passant…

  Espero que ho puguis solucionar.

  Una abraçada, Emilia 😛

 4. Bona nit!
  Ho he provat en un altre ordinador i va tot correctament, inclosa la música.
  Moltes gràcies per tot.

  Una abraçada
  Eva

 5. Una alegria saber que les activitats no s’han perdut en l’univers. ;D En el meu cas tinc penjades un munt d’activitats en un symbaloo. suposo que es qüestió de descarregar el depurador a l’ordinador i llestos, es així, oi?

 6. Bona tarda, Sylvia

  Perdona el retard en la meva resposta, no m’havia entrat el teu missatge…

  Sí, només has de descarregar el depurador i ja pots gaudir, sense problema, de totes les activitats. El depurador s’encarrega d’engegar qualsevol activitat que es trobi a la Biblioteca de Recursos Web. RECORDA que dins de cada any hi ha un munt!

  Espero que en gaudiu!

  Una abraçada, Emilia. 😛

 7. Bones,

  És genial poder treballar amb les teves activitats on-line. Les utilitzo amb els meus alumnes “especials” , enllaçades amb un Symbaloo per facilitar l’accés i amb l’actualització que comenteu va molt bé. L’única cosa que ara estem utilitzant més aviat chromebooks i l’aplicació no s’obre correctament, malgrat hi hagi l’Adobe Air instal·lat tal i com demana l’app abans d’executar-se. Hi ha alguna manera de solucionar el problema pels dispositius amb sistema operatiu Chrome?

  Moltes gràcies!

  Anna Mª

 8. Bon dia Anna M.

  Primer de tot, moltes gràcies per la valoració que fas de les meves activitats. M’agrada saber que les trobeu útils i sobretot que les feu servir.

  Aquest depurador de contingut del projector Flash Player està pensat per a Windows, Macintosh o Linux, per tant amb els chromebooks no és possible. Si teniu aquest maquinari a l’escola, hi ha una altra opció… Podeu fer servir l’emulador Ruffle.

  Aquest servei és en línia i l’única cosa que haureu de fer és descarregar les activitats que vulgueu utilizar des de la Biblioteca de Recursos web (opció Baixa) i desar-les al Drive, a la carpeta baixades o directament a una memòria USB. Des del web de Ruffle, haureu d’anar a buscar el fitxer SWF de l’activitat corresponent des de l’apartat LOCAL SWF (també el podeu arrossegar directament a la pantalla) i ja podreu jugar, sense cap mena de problema.

  Espero haver-te ajudat.

  Una abraçada, Emilia. 😛

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *