Recursos web a la teva iPad !

Habiliteu el Javascript i el Flash per veure aquest Flash video.

Cada cop més centres compten amb tauletes, amb les que els nens i nenes poden jugar a l’hora que aprenen.

En un comentari rebut al blog fa uns dies, se’ns demanava quines passes s’havien de seguir per tal de poder fer servir les nostres activitats amb un dispositiu Apple (iPad). El que explicarem, a continuació, ens servirà per poder jugar amb plena funcionalitat i també per poder accedir a qualsevol contingut flash disponible al web, veure pel·lícules i sèries online…

Des de Recursos web, recomanem una aplicació molt útil: Puffin Web Browser, disponible en l’App Store. Es tracta d’un navegador molt ràpid que trobareu en versió gratuïta i també de pagament. Nosaltres preferim aquesta última, per tal d’aprofitar tot el seu potencial.

En primer lloc, haurem d’instal·lar l’aplicació al nostre dispositiu. A continuació, clicarem a sobre de la icona del programa.

Com es tracta d’un navegador, hi cercarem l’aplicació o bé hi col·locarem directament l’adreça del joc de Recursos web, amb el que volem jugar.

A dalt a la dreta de la pantalla, hi trobarem tres línies (una a sota de l’altre) o punts. Si hi cliquem, se’ns desplegarà un menú des d’on podrem accedir al teclat, teatre (per jugar a pantalla completa), ratolí,…

La manera més còmoda de jugar és utilitzant tota la pantalla i podem accedir-hi ràpidament, clicant-hi un cop a sobre. A dalt, a la part esquerra, surt un quadre gris “Play in Fullscreen“, hi cliquem un cop. Observem que, a la part inferior esquerra, ens surt la icona del teclat i a la dreta una icona amb tres punts, amb la que podem accedir al teclat sortir de la pantalla completa,…

Us deixem un vídeo, per tal que pugueu observar el funcionament:

4 comentaris a “Recursos web a la teva iPad !

 1. Hola, funcionen bé els que s’han d’escriure amb el teclat però els que són per “arrossegar” no em funcionen. El que no sé és si no em funcionen perquè la meva versió és la gratuïta, podria ser?

  Moltes gràcies per compartir tots aquests recursos !!

 2. Hola M. Dolors,

  En primer lloc, moltes gràcies, per utilitzar les activitats!!!

  He provat a jugar amb la versió gratuïta del Puffin (la que té el fons de color verd) i no hi ha cap problema a l’hora de realitzar les que han d’arrossegar. Suposo que tens l’aplicació actualitzada i aquest no és le problema.

  Per poder fer-ho, només has de lliscar la peça suaument per la pantalla, sense prémer-la. Observa com ho faig al vídeo.

  Espero que et funcioni i que puguis jugar amb normalitat. Si tens algun problema més, deixa un comentari i intentaré ajudar-te.

  Ja em diràs. Una abraçada. Emilia 😛

 3. Hola Emilia, tens raó sóc jo que no ho feia bé. Encara em costa una mica però millor…
  Per a mi és un luxe poder fer servir les teves activitats, els alumnes les aprofiten moltíssim !!

  Moltíssimes gràcies ! Una abraçada. Dolors

 4. Hola Dolors,

  La veritat és que es necessita una mica de pràctica, però segur que els nens i nenes no tenen cap problema, tenen un do per fer servir totes aquestes “maquinetes”. 😛

  Per a mi és un luxe saber que aprofiteu les activitats i que agraden els vostres alumnes. Jo també treballo com a especialista d’educació especial i intento compartir aquelles que m’han donat un bon resultat. Sembla que amb les noves tecnologies es consoliden més ràpidament els aprenentatges.

  Moltes gràcies i una forta abraçada. Emilia. 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *