La regla d’en Kiko: mètode contra l’abús sexual

“La Regla d’en Kiko” és una guia senzilla elaborada pel Consell d’Europa per ajudar els pares, mares i educadors a explicar als infants on no han d’intentar tocar-los altres persones, com reaccionar si això passa i a qui dirigir-se per demanar ajuda.

Com és “La Regla d’en Kiko”? És senzilla: els infants no haurien de permetre que altres nens ni cap adult els toquessin les parts del cos que solen estar cobertes per la roba interior. Tampoc no haurien de tocar altres infants ni/o adults en aquestes zones.

Així mateix, ajuda a explicar als nens que el seu cos els pertany, que hi ha secrets bons i secrets dolents, i formes de tocar bones i dolentes.

Cliqueu sobre de la imatge, per obtenir-ne més informació:

Aquí teniu el vídeo promocional de la campanya:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *