2 comentaris a “El vídeo de la castanyera

 1. Que divertida aquesta castanyera!!! Amb el teu permís la posaré el bloc de la classe, segur que als meus peques els hi encanten. Els jocs de la castanyada que vas compartir ja els he posat al bloc com et vaig comentar i els hi han encantat, les famílies em comenten que només tenen fal·lera de jugar quan arriben a casa.

  Gràcies per compartir i enhorabona per la teva feina.

  Tonets

 2. Anna,

  No cal que demanis permís per utilitzar els recursos que hi ha al bloc. Estan pensats perquè tothom que vulgui, els utilitzi lliurement.

  El que sí fa molta il•lusió és saber que els jocs que he penjat agraden als nens. A la meva escola, m’encarrego de l’Educació especial i no sempre puc veure com reaccionen els alumnes davant les activitats interactives que he creat, per tant un comentari com el teu m’omple de satisfacció. MOLTES GRÀCIES !!!

  Una forta abraçada. 😛

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *