Comparem 5

Us oferim aquesta activitat, adreçada a l’alumnat d’Educació Infantil i Cicle Inicial d’Educació Primària, amb el que els nostres alumnes podran comptar comparar quantitats fins el cinc i hauran de posar un dels signes:

L’objectiu és que els nens i nenes arribin a relacionar la quantitat de dits o de punts amb el nombre que representen i al final no sigui necessari que comptin, alhora que aprenen a comparar quantitats i a representar-les amb el signe corresponent.

També podeu trobar publicats els jocs de la mateixa col.lecció:

COMPTEM 5

COMPTEM 10
Habiliteu el Javascript i el Flash per veure aquest Flash video.

Captura de pantalla del joc:

Per jugar a pantalla completa, clica aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *