Recursos

En estes dues pàgines es recullen eines, recursos i fonts bibliogràfiques per a la descripció, la detecció i avaluació, així com la col·laboració amb famílies d´alumnes amb altes capacitats. També s´aporten estratègies d´intervenció, resum  d’experiències, i propostes d´activitats d´ampliació per a estos alumnes.

 

  • Mercè Martínez Torres, Àngel Guirado(coords) Altas capacidades intelectualesPautas de actuación, orientación, intervención y evaluación en el período escolar.- Editorial Graó, 2012

El present llibre aporta informació per a tindre major coneixement de les necessitats educatives d´estos alumnes, així con també facilita eines i recursos per afavorir el seu procés d´aprenentatge en el marc de l´escola inclusiva. Est material està disponible a la mediateca del Servei Educatiu del Montsià.

Aquest article ha estat publicat en Recursos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.