FEM PLEGATS UNA INTERNET MILLOR

internet_segura_2014

El Dia de la Internet Segura, 11 de febrer té com a objectiu reflexionar al voltant de la seguretat a internet per a joves i menors, des del ciberassetjament a les xarxes socials. 

Aquesta edició, el tema tractat a la xarxa és la responsabilitat i el capteniment de tothom a Internet sota el lema “Fem plegats una intranet millor”.

El Departament d’Ensenyament, una edició més, posa a disposició dels centre educatius materials didàctics per treballar el tema a l’aula: la unitat didàctica per a l’ESO i el Batxillerat Cap al món laboral per tractar el tema de la identitat digital.  Alhora, ofereix orientacions i recursos per a prevenir, detectar i intervenir en situacions de ciberassetjament escolar recollits en el Protocol de prevenció, detecció i intervenció enfront del ciberassetjament entre iguals

Per més informació consulteu, la secció Internet Segura de la XTEC, on es treballen aspectes formen part de la dimensió 4 de les competències bàsiques de l’àmbit digital: ciutadania, hàbita, civisme i identitat digital.

Al web Escola i Familia. Junts x l’Educació les famílies poden consultar en l’apartat Educar en l’ús de les tecnologies, orientacions sobre l’ús i abús de les tecnologies .

Els Mossos d’Esquadra, amb motiu del Dia d’Internet Segura, han adreçat una carta als alumnes amb consells sobre seguretat.

Podeu trobar propostes d’activitats i més informació a nivell internacional, a la pàgina de l’Insafe dedicada al Dia de la Internet Segura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *