NanOpinion

nanopinionL‘Institut Sant Just Desvern aquest curs 2013-2014 participa en el projecte europeu NanOpinion que té com objectiu donar a conèixer als nois i les noies el món de la nanociència i, en concret, la seva aplicació a través de la nanotecnologiaEl projecte es treballa en llengua anglesa amb alumnat de 1r de Batxillerat de Ciències del Món Contemporani i, també, compta amb la participació de diferents àrees (ciències, tecnologia, català…) i nivells educatius.

El curs 2012-2013 el centre va participar per primera vegada al projecte  European Schoolnet amb el projecte NanoYOU amb una valoració molt positiva. Els materials del projecte es poden consultar lliurement través del moodle de l’institut.

Enhorabona a tots els participants i felicitats al professorat per la seva implicació  en el projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *