7è Concurs d’Anglès Interescolar de Catalunya. The Fònix

the_fonix_concurs

El concurs està organitzat per International House Barcelona i per la Fundació Catalana de l’Esplai, té el suport de la Secretaria General de Polítiques Educatives del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, en el marc del Pla d’impuls de la llengua anglesa als centres educatius catalans.

El concurs s’adreça a l’alumnat des de 5è de primària fins a Batxillerat o Cicle formatiu de Grau superior i es realitza en tres fases (local, territorial i final). L’objectiu de la convocatòria és complementar els plans de millora de la llengua anglesa als centres educatius de Catalunya i s’organitza amb la finalitat d’estimular i motivar l’aprenentatge d’aquest idioma, atesa la seva importància a la societat actual.

Inscripcions fins al 15 de gener (+Informació)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *