Moltes Venus…

Pel·lícula basada en la novel·la: “La Vénus à la fourrure” (1934) de l’escriptor austríac Lepopld von Sacher-Masoch (de la qual ja se’n han fet vàries adaptacions).

 

Argument: En un teatre de París , després d’un dia dur d’audicions pel paper del nou projecte, Thomas es lamenta al telèfon pel poc esforç i interès que han demostrat els candidats que s’han presentat. Ningú té el nivell necessari per assumir el liderat del repartiment. Quan en Thomas s’està preparant per sortir , apareix Vanda, un remolí d’energia desenfrenada i descarada.

La pel·lícula gira al voltant de tot el que representava la deessa Venus: l’amor, la bellesa i la fertilitat.  La primera pervivència la trobem a la tapa del llibre: és la Venus d’Urbino  del pintor Ticià i  la segona , a més de la protagonista de la pel·lícula, una dona espectacular, en la caràtula perquè apareixen unes sabates vermelles, amb molt de taló, element típic i tòpic d’una dona elegant i molt guapa.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wXGQtVjJJIY[/youtube]

Anna Montenegro

1r batx. llatí

 

Aquest article s'ha publicat dins de General, Literatura, Mitologia, Pel·lícula i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Moltes Venus…

  1. Retroenllaç: Moltes Venus… | Els clàssics del ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *