PARTICIPEM EN L’AUDIÈNCIA PÚBLICA

Conjuntament amb altres escoles estem fent un treball que es diu Audiència Pública. El tema d’aquest any és “Barcelona educadora i inclusiva”. A la classe tenim un quadernet amb explicacions, textos, activitats… A poc a poc l’anem treballant i comentant el que pensem. Es tracta de que no hem d’excloure a les persones que tinguin la pell negra o que vinguin d’un altre lloc o tinguin alguna minusvàlida. Tampoc hem d’expandir rumors que no siguin veritat.

La primera activitat va ser el dia que vam anar al pavelló de la Mar Bella i la xarxa ant i rumors ens va fer una representació que tractava que la Rosita, una velleta, anava expandint rumors i feia mal. Des de música vam preparar la cançó de cup song amb un got i el dia de l’audiència més de mil nois i noies vam seguir la cançó i al final vam tirar el got en l’aire.

Laia Tomàs, Maria i Berta

audiència 

L’Audiència publica és un projecte que fem conjuntament algunes escoles de primària i secundaria de Barcelona. Aquest any l’Audiència consisteix en parlar de la inclusió i l’exclusió social.

El projecte va començar amb una activitat al poliesportiu de la Mar Bella. L’activitat consistia en fer un ritme amb uns gots i al mateix temps cantar. També ens van fer un espectacle la fundació anti rumors de Barcelona i ens van regalar els gots.

Va ser una molt bona experiència perquè és un tema nou que mai havíem fet.

 Víctor i Xavier

Podeu veure el programa de BTV, CataKrac del dissabte 18 de gener en què s’explica la trobada de la Mar Bella 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *