CURSES D’ORIENTACIÓ

Ahir, dijous 15 de maig els grups de sisè vàrem participar en les curses d’orientació al Collserola, en concret a20140515_100946

foto1

unnamed

unnamed (1) Sant Pere Màrtir

Publicat dins de General | Deixa un comentari

INVENTEM FINALS A HISTÒRIES DE JAUME CELA

Com que dimecres, 26, l’escriptor Jaume Cela ens ve a visitar, hem llegit llibres d’ell i hem preparat l’entrevista que li farem.

Us presentem els textos que hem escrit a partir de fragments dels llibres “Una troballa sorprenent” i “On l’amor s’hi posa”.

Els textos els acompanyem d’il.lustracions

Publicat dins de General | Deixa un comentari

DIJOUS GRAS

Avui dia Dijous Gras, 27 de febrer, els nens i nenes de 5è i 6è estem preparant el vestíbul i acabant decoració de Carnestoltes. Quan ho acabem anirem al Parc de l’Escoxador a menjar truita i butifarra d’ou  i patinarem i jugarem¡.

I demà serà Carnestoltes!!!

Sanam i Junior

Publicat dins de General | Deixa un comentari

VISITEM INSTITUTS

El dimarts 18 i el dijous 20 vam visitar dos instituts: l’Emperador Carles i el Lluís Vives.

 El dimarts vam visitar l’Emperador Carles. Quan hi vam arribar vam anar al laboratori de química i ens van ensenyar quatre experiments molt “chulos”, com per exemple: pasta de dents per elefants o uns líquids que canvien de color. Després vam fer unes partides de ping-pong, ens van ensenyar i vam practicar un ball en el teatre i ens van donar un mini esmorzar a l’aula de dibuix.

El dijous vam visitar el Lluís Vives. A l’arribar ens van rebre a l’aula de música i ens van explicar com funciona l’institut. Després ens vam separar en dos grups, un va anar a que els hi expliquessin com funciona l’hort i a l’altre grup a que els expliquessin coses sobre els ocells. Al final els grups de 1er d’ESO ens van fer una part del concert de Nadal amb flautes i instruments variats.

Pau Mendive i David Royo

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Sants3 Ràdio es fa ressò de la nostra activitat

 

 

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Valoració de la Campanya de Donació de Sang

 La Marta, que ens va fer la xerrada sobre la sang, ens ha fet arribar aquesta nota.

FELICITATS pels bons resultats de la campanya. La veritat és que no esperàvem una participació tan alta dels pares i mares de la vostra escola, crec que l’esforç de tot ha valgut realment la pena i espero que els nens i nenes estiguin tan contents com nosaltres.

Els resultats són els següents:  52 donacions, 11 oferiments i 13 donants nous!!

Gràcies per la feina que heu fet!

Marta Hernández

Tècnic de Promocioó

Banc de Sang i Teixits

 

 

image003

Publicat dins de General | 1 comentari

Gràcies donants!!!!!!

Divendres 14 vam col.laborar amb el banc de Sang i Teixits per recollir sang. Era la primera  vegada que ho fèiem a l’escola però tot va anar molt  bé. Va venir molta gent a donar sang, especialment mares i pares, molts mestres, monitores i fins i tot, la Trini, la cuinera! Totes les nenes i nens de 6è van arribar al seu torn i van ajudar a la gent repartint els qüestionaris, repartint el refrigeri, acompanyant al lloc de l’extracció…

Gràcies per la vostra col·laboració  donants!!!!!!!!!!!!!!!!

Marta i  Laia V.

img_0234 img_0243 img_0247 img_0256 img_0258img_0249

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Les parelles de carnestoltes

Dimarts 28 de gener vam anar a P3 B “Peixos” per escollir les parelles de carnestoltes. Les vam fer per sorteig i un cop acabat i aparellats, vam jugar. D’aquí uns dies anirem al gimnàs per practicar amb les nostres parelles els balls de carnestoltes. Els que ballarem amb ells seran “El salt del conill”, “La raspa”, “La font”, “El pam i pipa” i una cançó sorpresa. 

Marta i Laia Verdaguerp6300286p6300285

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Educació pública

Hem començat  a fer un tema nou sobre les retallades amb la nostra mestra de pràctiques Noèlia. El tema va de com afecten les retallades a l’educació pública; encara no sabem molt d’aquest tema, però una de les coses que sabem és que la gent per intentar  millorar les coses fa moviments socials:  manifestacions, xerrades…..

Marta

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Apunta’t a donar sang!!!!!!

logos campanya sangEls nens i nenes de 6è estem col·laborant amb el Banc de Sang perquè cada dia es necessiten 1000 donants que costen molt de trobar.

Al començament del tema va venir la Marta, a explicar-nos què volia dir “anar a donar sang”.

Nosaltres el que estem fent és un logo i una frase, pel fulletó que repartirem a la gent i una carta on expliquem què vol dir donar sang i els animem a venir.

L’extracció es farà el dia 14 de febrer de 3 a 7 de la tarda a l’escola.
A nosaltres el que més ens està agradant és poder ajudar a la gent que treballa en el Banc de Sang; estem esperant amb il·lusió el dia que la gent vingui a donar sang. El que farem aquell dia és animar a la gent, repartir els qüestionaris i les begudes…

Esperem que vingueu!!!!!!!!

Alba, Marta i Laia V

logos2

 

Els i les alumnes de 6è estem col·laborant amb el Banc de Sang. Cada dia es necessiten 1.000 donats per poder-ne donar a qui li calgui. Com que és molt difícil recollir-ne tanta, nosaltres els podem ajudar.

Hem pensat una campanya de publicitat i hem fet un eslògan i un logotip que es posarà en un fulletó que serà informatiu i nosaltres serem els que el repartirem: als pares, mares, veïns, veïnes… També hem redactat una carta per explicar la importància que té donar sang.

El divendres 14 de febrer a l’escola Barrufet qui vulgui pot venir a donar sang de 15h a 19h de la tarda.

A nosaltres ens està agradant molt aquesta activitat per què ho estem fent per un molt bon motiu. Tot i que porti feina ens sentim molt satisfets de la feina.

 Eli i SANAM

 logo

 logo3

Publicat dins de General | 2 comentaris