Apunta’t a donar sang!!!!!!

logos campanya sangEls nens i nenes de 6è estem col·laborant amb el Banc de Sang perquè cada dia es necessiten 1000 donants que costen molt de trobar.

Al començament del tema va venir la Marta, a explicar-nos què volia dir “anar a donar sang”.

Nosaltres el que estem fent és un logo i una frase, pel fulletó que repartirem a la gent i una carta on expliquem què vol dir donar sang i els animem a venir.

L’extracció es farà el dia 14 de febrer de 3 a 7 de la tarda a l’escola.
A nosaltres el que més ens està agradant és poder ajudar a la gent que treballa en el Banc de Sang; estem esperant amb il·lusió el dia que la gent vingui a donar sang. El que farem aquell dia és animar a la gent, repartir els qüestionaris i les begudes…

Esperem que vingueu!!!!!!!!

Alba, Marta i Laia V

logos2

 

Els i les alumnes de 6è estem col·laborant amb el Banc de Sang. Cada dia es necessiten 1.000 donats per poder-ne donar a qui li calgui. Com que és molt difícil recollir-ne tanta, nosaltres els podem ajudar.

Hem pensat una campanya de publicitat i hem fet un eslògan i un logotip que es posarà en un fulletó que serà informatiu i nosaltres serem els que el repartirem: als pares, mares, veïns, veïnes… També hem redactat una carta per explicar la importància que té donar sang.

El divendres 14 de febrer a l’escola Barrufet qui vulgui pot venir a donar sang de 15h a 19h de la tarda.

A nosaltres ens està agradant molt aquesta activitat per què ho estem fent per un molt bon motiu. Tot i que porti feina ens sentim molt satisfets de la feina.

 Eli i SANAM

 logo

 logo3

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Apunta’t a donar sang!!!!!!

 1. Marta diu:

  Una aposta per la pau
  Dimarts 28 a l’estona de problemes vam fer uns exercicis per preparar-nos pel qüestionari de potències i arrels quadrades. Primer hi havia una informació que explicava el que valien les coses militars: tancs, una mina antipersona….. i què valien les coses que necessitem les persones: hospitals, escoles…..
  Llavors amb aquesta informació havíem d’ anar fent exercicis de quants hospitals es podrien fer amb els diners d’un avió invisible o amb el d’un tanc…….
  L’exercici últim deia amb quantes despeses militars podríem eradicar la fam del món per un any? Que es necessiten 75 000 milions d’euros.

 2. marta romeu diu:

  Hola, us escric per dir-vos que Divendres vaig estar donant sang….
  Ja fa dies, quan vaig veure els cartells, vaig tindre molt clar que jo no ho faria, amb la por que em fan les agulles..ni pensar-ho…a més, per una miqueta menys que n’hi hagués, tampoc es notaria gaire. Després, quan em vaig fixar en la hora que seria, ja estava salvada!, com que després de dinar no es pot donar sang…tenia l’excusa perfecte!, però resulta que SI, aquest cop si que es podia…
  Vaig estar pensant a casa la manera d’escapar-me, però res, en comptes de venir-me excuses, només em venien bons motius per anar a l’escola, i “deixar-me punxar”, o sigui que no m’ho vaig pensar més i el mateix Divendres, quan sortia de fer els tallers, uns nois, i noies molt guapos, i guapes, em van convidar, molt amablement a omplir un qüestionari i a pujar a l’aula d’anglès a fer cua.
  La infermera, la doctora i els que punxaven, van ser molt amables, però els millors veu ser vosaltres, que veu estar vegilant en tot moment que tot anés bé, ens dèieu on ens haviem d’estirar i “patíeu” amb nosaltres la punxada (que no fa gens de mal).
  Moltes gràcies!, si no arriba a ser per vosaltres, jo mai hauria donat sang…ara ja sé que no passa res, i que a sobre, et donen un suc i gal.letetes!, genial!
  Espero que ho repetiu, que jo hi tornaré, i ja no buscaré cap més excusa perquè no n’hi ha cap.
  GRÀCIES !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *