VISITEM INSTITUTS

El dimarts 18 i el dijous 20 vam visitar dos instituts: l’Emperador Carles i el Lluís Vives.

 El dimarts vam visitar l’Emperador Carles. Quan hi vam arribar vam anar al laboratori de química i ens van ensenyar quatre experiments molt “chulos”, com per exemple: pasta de dents per elefants o uns líquids que canvien de color. Després vam fer unes partides de ping-pong, ens van ensenyar i vam practicar un ball en el teatre i ens van donar un mini esmorzar a l’aula de dibuix.

El dijous vam visitar el Lluís Vives. A l’arribar ens van rebre a l’aula de música i ens van explicar com funciona l’institut. Després ens vam separar en dos grups, un va anar a que els hi expliquessin com funciona l’hort i a l’altre grup a que els expliquessin coses sobre els ocells. Al final els grups de 1er d’ESO ens van fer una part del concert de Nadal amb flautes i instruments variats.

Pau Mendive i David Royo

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *