Pràctica central

Ja podeu veure les nostres pràctiques muntades a l’apartat “Pràctica central“.

Esperem que us agradin i també esperem poder veure les vostres pràctiques ben aviat!!

2 Respostes a “Pràctica central”

 1. Marta (Cinema en curs) Diu:

  Hola a tothom!

  Sóc la Marta de Cinema en curs. Ahir vaig poder veure els vostres muntatges en primícia, tant el rodat a la ‘plaça del ànecs’ com a la plaça del bus. Com a espectadora, i com a ribetana, em vaig sentir molt identificada. Ambdós muntatges aconsegueixen transmetre la sensació d’espera d’allò més bé. I, en el cas del muntatge a la plaça del ànecs, amb aquest final tant agredolç, realment t’entristeix com a espectadora. En el cas del muntatge a la plaça del bus heu aconseguit –a part de filmar i explicar molt bé l’espera – mostrar una mica l’essència d’aquella plaça. Heu fet molt bona feina! Ja tenim ganes de veure’ls al bloc!

 2. Olivia, Zoa i Judit Diu:

  Les pràctiques centrals han estat molt bé, encara que totes es podrien millorar.
  Ens hem divertit i esforçat molt. També hi hem posat molt d’interés.
  El poble té molts llocs i n’hem trobat de molt bonics i interessants.
  També trobem que de vegades sen’s feia pesat perque sortiem molt tard…

Deixa una resposta