Presentació de Personatges. Ferran Diaz Coll

A la Foscó, Dvortsevoy

El primer pla que veiem es el de unes mans buscant un cabdill de fill, el que ens permet deduir, al veures aquestes mans desordenant les coses, és que el personatje és cec i que té algun treball relacionat amb la industria textil. També es sent el so real del ambient que l’envolta per donar una sensació de realitat.

Males Terres, Terrance Malik

El noi que es veu va brut i te una sensació de seguretat i atreviment que s’incrementa en el moment que parla amb la noia. El director utilitza els colors de la roba per relacionar els personatjes dins la trama tot intercanviant els colors de la roba.

Obssessió, Visconti

Se’ns mostra un aspecte fals del noi que queda rapidament desmentit al  veure’l entrar en un bar on només hi han homes grans i una noia jove, les cares no es mostren fins que no s’entrellaçen les mirades dels dos personatjes i per la expressió en la cara de la noia es veu que ell és una persona guapa.

Ningú no ho sap, Hoirkazu Kore-eda

Un noi que es diu Akira es abandonat, juntament amb els seus tres germans, a una casa, per la seva mare. Que ja ens ensenya aquesta intenció quan ella diu: “Aquesta serà la vostra nova casa”. L’Akira també mostra els seus sentiments envers els germans quan acaricia la maleta on hi ha amagat un dels seus germans.

Deixa una resposta