Presentació dels personatges de tres films. Aina Llopart Ferri

Hem vist  tres fragments de tres pel·lícules , una d’elles  “ a la foscor “ dirigida per Duortsevoy on  ens  vol transmetre la vida d’un  home   sec   a traves  de un primer pla de les seves mans . Duortsevoy   juga amb la comparació es a dir compara les  mans del personatge com si fossin els seus  ulls  .El soroll que surt amb aquest fragment de pel·lícula  és un soroll brut sense polir-lo  ja que vol donar un toc realista  i  utilitza la camera sense trípode.  

Males terres “creada pel director  Malic  on ens presenta dos personatges un noi  que parenta uns 20 anys jugant amb les coses que trobar pel carrer  ,descuidat  amb el seu aspecte   , no te vergonya de res que se li presenta pel seu davant  i es  creat amb el prototip de  Janes Dean .La noia es tot el contrari es una noia vergonyosa  i molt reservada , finalment  Malic ens vol sobresaltar amb el joc dels  colors el blanc i el blau  on el noi ens el presenta amb uns pantalons blaus i una samarreta blanca  i la noia al rebés .   

“Ningú no ho sap “ creada per hirokazu-kore  l’acció transcorre en un pis on podem veure tres criatures desemparades ja que la mare els abandona per certes circumstàncies.Hirokazu-kore  recalca molt els sentiments d’un dels nens concretament el kira un nen d’uns 11 anys  en el  que haurà de superar molts obstacles i de cuidar els seus germans petits . 

Encara no  esta acabada la pel·lícula però hem tingut una idea  central del objectiu del director .  Atentament aina llopart 

Deixa una resposta