Questionari m.lumiere

Laura y Sarah 

1. Descriu allò que et proposes amb aquest Minut: per què en aquest lloc? amb quina intenció d’enquadrament? quin resultat plàstic? quines dinàmiques de moviment desitges que es produeixin? etc.
 

La nostra proposta és grabar el minut lumier al metro. Hem escollit aquest lloc perquè hi ha molt de moviment i diversitat de persones.És un lloc on gairebé visitem una vegada al dia. Amb l’intenció d’encuadrar solament les finestres del metro i les cares de la gent mentre viatgen.
Primer uns breus segons avans de que passi el metro,després les finestres,i quan ja ha passat,pasará en un segon plà l’altre metro direcció contraria.

2. Creus que és de l’estil dels minuts Lumière analitzats a classe? Va més enllà? És una còpia? Aporta res nou? Compara-ho.

La diferència és que afegirem só i color.Creiem que no aporta gaire nou pero es un altre punt de vista.

3. Si li haguessis de posar un títol al teu Minut, quin seria?

divergencies

4.- En quin lloc filmareu. (Sortida del metro, arribada del tren…)

Metro,al principi de l’andana.

5. Quin horari seria el més adient ? Per la llum, quantitat de gent, sortida d’escoles, horari de trens i metros  …..etc.  ( De 13h. a  17h .)

Per motius externs serà sobre les 3 de la tarda. 
6. Foto del lloc

aquesta setmana la penjem

Una resposta a “Questionari m.lumiere”

  1. miquel àngel Diu:

    Me recorda un treball fotogràfic de John Schnabel titulat Passengers. Si un cas mireu-lo, per si us pot ajudar a decidir encara més el camí. O tal vegada, si ja ho teniu ben clar, no cal.

    És una ide atractiva.

    Només me queda el dubte de sí en un minut hi ha temps de veure tot el que expliqueu. Cal que cronometreu bé el pla per anticipat i si no hi cap tot decidir amb què us quedeu!

Deixa una resposta