Del naixement fins a l’adolescència(Karla Mantuano)

Vull representar en les fotos, el procès del canv d’un nadò abans de neixer, fins que arriba a l’adolescència. Per exemple: tinc pensat fer entre 4 i 5 fotos a una dona embarassada de costat perque es vegi la seva panxa, després un nadò, un nen de 7 a 8 anys, una noia de 12 a 14 anys i per ultim una naio de entre 16 a 18 anys.

ja posaré les fotos.

Una resposta a “Del naixement fins a l’adolescència(Karla Mantuano)”

  1. miquel àngel Diu:

    La idea està bé, encara que resulta un tant genèrica. Crec que és molt important en aquest cas, la qüestió de com enquadraràs i com tractaràs la imatge. Això és el que pot convertir el teu treball en veritablement original. Pensa-hi i si tens dubtes ho comentam.

    Pensa també que tens pensat fotografiar una dona dreta i nes tombats. I cal que la feina sigui estèticament coherent. Mira d’aportar la coherència amb l’estil de les fotografies, ja que sembla que per composició és com a més difiícil en aquest cas.

Deixa una resposta