RODANT SOTA LA PLUJA

Uf! Sembla que ens n’hem ensortit però, el nostre rodatge ha estat uan mica intemptestiu degut a la pluja. Hem hagu de canviar una mica el guió, ja que nosaltres no havíem previst que plogués. Ara els actors van amb paraigües i els fons estan passats per aigua. A part del director, el càmera, el scripts, etc… vam haver d’incloure en l’equip la feina de paraigüer, o sigui, el que aguanta al paraigües. A part del temps, creiem que tot va anar molt bé. Ara a muntar s’ha dit!

rodatge63 rodatge68 rodatge74

rodatge76 rodatge77 rodatge78

Una resposta a “RODANT SOTA LA PLUJA”

 1. Meritxell (intervenant) Diu:

  Què maques les fotografies!!!!!!! I que maco un rodatge sota la pluja, encara que sigui una mica accidentat…no? Què heu après durant el rodatge? Us ha agradat haver d’improvitzar, sortir una mica del guió i guanyar en altres coses?
  Esteu contents de com us ha quedat? Com va el muntatge?

  fins dimarts!
  Ja tenim ganes de veure el vostre film!

  Meritxell (Intervenant)

Deixa una resposta