Film final

Ja podeu veure el nostre film a l’apartat “Films finals” del nostre bloc.

3 Respostes a “Film final”

 1. Laia i Núria - Cinema en curs Diu:

  Hola a tots,

  A la trobada es van plantejar qüestions interessants sobre el final (la caracterització dels personatges i el treball del punt de vista a través la interpretació dels actors, la tria de la música…) però ens vam quedar amb les ganes de poder parlar més de la primera part.

  El curt s’inicia amb un pla magnífic i el personatge està molt ben presentat. També trobem molt interessant el joc que feu entre els plans oberts i els tancats.

  La seqüència de la classe està molt ben treballada. Al principi pel treball de so: quan tota la classe es queda en silenci i cau un bolígraf, intensificant la intensitat emocional del moment i la identificació amb el Pau; després pel canvi sobtat de punt de vista i d’identificació: el primer pla en què ens identifiquem amb el Martí i la pel•lícula es fa més complexa i rica. Vam pensar molt en L’Esquive al veure el vostre curt. Havíeu vist fragments? Us van interessar?

  Creiem que és molt interessant veure la vostra presentació de personatge en relació al film.

  Esperem que envieu el títol de la música, tal i com es va parlar.

  Moltes felicitats i fins aviat!

 2. Arjuna Diu:

  Hola sóc l’Arjuna de CEIP Bordils,
  Us ha quedat molt bè!, peró us puc fer una pregunta sobre el curt?
  Vàreu tenir sort amb la pluja o vàreu esperar un dia que plugués?
  I el títol que tè a veure amb el curt, que un nen sigui el seu primer dia de classe no de pluja?

 3. g767057 Diu:

  Hola a tothom sóc l’Albert Cabañas, alumne de l’IES Castell d’Estela d’Amer, penso que això de cinema en curs és una molt bona idea, ja que´és molt entretinguda i a més educativa.
  totes les activitats realitzades el passat dimarts van estar molt bé, excepte el moment de fer preguntes, que tothom preguntava sense tenir en compte que hi havia grups que s’havien preparat les preguntes, però apart d’això molt bé.
  Fer el projecte de cinema en curs en va ajudar molt a comprendre tot el què s’ha de fer en un rodatge…

  PD: responent a la pregunta de l’Arjuna de CEIP Bordils, el fet que plogues va ser sort, o desgràcia pel fet de la feniada que varem tenir, però tot i això ens va ajudar força.
  I el títol ens va agradar perquè feia referencia als dos temes, la pluja i el seu primer dia.

  vagi molt bé, fins aviat!!! Bon estiu!!!

Deixa una resposta