RODATGE PRÀCTICA CENTRAL

Hola a tothom !

Ahir va venir l’Helena i, entre el que ja havíem pensat i el que ens va fer repensar ella vam definir el guió per a la presentació del persoantge. Primer el vam pensar individualment tot dibuixant els plans. Després vam fer dos grups i cam concensuar dos guions.

 Avui ha tornat a venir i hem gravat. Només hem pogut fer un dels guions. Ens hem anat rotant les tasques de director, ajudant de direcció, operador de càmera, sript i so. L’Script controlava la claqueta i anotava totes les preses. Demà ens ho mirarem i començarem a muntar. Farem més d’un muntatge per vuere diferents possibilitats.

3 Respostes a “RODATGE PRÀCTICA CENTRAL”

 1. Helena Nogué Diu:

  Hola!
  què tal? ja heu pogut veure el material que vam gravar dimarts? què us ha semblat? M’agradaria molt saber què penseu dels plans de presentació de personatge que heu gravat, si un cop visionats eren el que esperàveu i si s’ajusten a com ho havíem planificat en l’story board inicial.
  A partir d’aquí, molts ànims per al muntatge! Segur que sortiran coses molt interessants. I, recordeu, en el muntatge es reescriu la història i segur que cadascuna de les decisions que preneu us porten a propostes ben diferents. I ja es tracta d’això, de poder veure com creem una seqüència inicial diferent de l’altra.
  Fins ben aviat,
  Helena.

 2. meritxell (intervenant) Diu:

  Hola nois!!

  Què bé que ja hagueu rodat!!! A les Corts també vàrem filmar fa un parell de setmanes i hem començat a muntar. Només ens faltarà ultimar els últims retocs. Així que en breu (tornant de vacances de Setmana Santa) podreu veure les pràctiques!! També nosaltres hem fet dos grups. Què tal vosaltres? Us va agradar la priemra experiència de rodatge???? Us agrada com us ha quedat la planificació o haurieu canviat alguna cosa? Com ho veieu tot respecte al tractament del punt de vista? Veureu que el muntatge és un moment molt maco perquè és quan te n’adones de si funciona o no el film i sobretot, és un moment per jugar molt creativament!

  Ja ens posareu al corrent!!!!!
  Fins aviat!

  Meritxell (Intervenant de l’IES Les Corts i del CEIP Bordils)

 3. Anònim Diu:

  MARITXELL SOC DEL CEIP BORDILS I NO SE QUI ETS

Deixa una resposta