MUNTATGE PRESENTACIÓ PERSONATGE

Avui hem començat a muntar la pràctica central del personatge. Hem fet tres grup i hem editat amb el Premiere. De moment, tot i que els plans tampoc ofereixen moltes possibilitats cadascúe stà fent coses una mica diferents. Demà ho acabarem. 

hem quedat més o menys satisfets del que hem rodat tot iq ue hi ha algun fallo, que hem vist després. El primer pla acaba d’una manera que no encaixa del tot amb el segon i molt menys amb les segones preses d’aquest. Però ja ens en sortirem!

Una resposta a “MUNTATGE PRESENTACIÓ PERSONATGE”

  1. Helena Diu:

    Hola nois!
    aquesta setmana que ve podré veure els vostres muntatges de la pràctica central. Ja en tinc ganes! Llavors us podré fer algun comentari via bloc, abans que ens veiem.
    Fins ara,
    Helena.

Deixa una resposta