JA TENIM UN PERSONATGE!!!

El nostre personatge es dirà Joan, tindrà 17 anys, serà de familia nombrosa (té 3 germans més petits). Estudia Arts i s’hi sent molt còmode, de gran vol ser fotògraf.

Està en una colla i té molts amics de l’ànima amb els que ho comparteix tot. També li agraden molt les noies!!

El seu caràcter és ambiciós, obsessiu, indecís, però a la vegada és de compromís, es preocupa per les coses, és ben educat, puntual, ordenat i molt observador.

Respecta els seus interessos són:  el dibuix, passejar per la muntanya fent fotos i les BTT.  El seu gran vici és fumar massa, cosa que demostra que és molt nerviós. També té un tic de picar les coses.

La situació en que es troba el personatge:

Està assegut en una taula a la classe de dibuix, amb altres companys i el professor. Tothom està dibuixant tranquilament menys ell, que s’estressa perquè no se’n surt i comença a arrugar i a estripar els dibuixos que fa. Es veu que dibuixa amb molta insistència i molta rapidesa, amb traços molt ràpids. Es veu la diferència entre ell i els altres companys que estàn molts tranquils i gens nerviosos.

Podem demostrar que és ambiciós ,de compromís, indecís i obsessiu perquè el veiem dibuixar i borrar cada cop que no li agrada el resultat, i pretèn conseguir el que vol com sigui i encara que li costi molt,i li ocupi el temps que li ocupi.

Utilitzem plans molt propers a ell.  

Una resposta a “JA TENIM UN PERSONATGE!!!”

 1. Meritxell (intervenant) Diu:

  Hola a tots!!

  Sóc la Meritxell, la intervenant de l’IES Les Corts. Nosaltres vàrem crear els personatges la setmana passada i demà comencem a filmar. Si, si! Tot molt molt ràpid!! En breu ja podreu veure penjat al bloc com és el nostre protagonista (encara que potser al final en tenim dos!).
  Trobo que finalment heu trobat un personatge molt elaborat!! Ara volem saber més coses d’ell!! Li agrada alguna noia, potser? Què li passarà durant la història que heu pensat?
  Respecte l’inici de la peli, com ho fareu perquè l’espectador identifiqui al protagonista a part de per les accions que fa (que el distingeixen dels altres)?
  Esperem saber més coses!! Té molt bona pinta!!
  Nosaltres ha us anirem explicant, també!

  fins aviat!
  Meritxell

Deixa una resposta