Buscant un personatge

De moment, per buscar el personatge li anem enviant les idees a la Montse perquè les comenti i deprés ja les elaborarem. Això ho hem de fer fins divendres. Sabem que han de ser coses senzilles, que no ens hem de complicar per no tenir problemes al gravar. De moment les idees són:

________________________

ness!

La meva idea del personatge és que podria ser en Martí o l’Isaac( per posar algú ) k va per l’institut i tothom el saluda, que se sent bé, content, o sigui que és una persona popular. però que es troba una persona ( noia, si pot ser, i si el protagonista és una noia, dons un noi ) que el saluda però ell no diu re perquè li fa vergonya.

es podira garvar, pel pati. els altres de la classe podrien ser les persones que el saluden.
també podria ser com els desplaçaments però trovnat-se la gent que si queda parlant una estona ( eis, k tals? mu b, dw…)

Albert,
que vagi bé!
________________________

Hola montse!

Jo he pensat en un personatje masculí (també podria ser femení però potser és una actitud que relaciono més amb els nois) al qual només li grabariem les cames i els peus, és a dir de la cintura cap abaix. La meva idea és que estigui sentat a la seva taula de qualsevol classe (dibuix o qualsevol altra) i grabar amb un pla frontal i també de perfil el moviment de les cames i peus per sota la taula. És un personatge inquiet i fins i tot una mica insegur. Crec que també podriem grabar un desplaçament del personatge des del seu lloc fins a la paperera (pot anar a fer punta a algún llàpis). I també crec que estaria bé grabar amb un pla més ampli frontalment a altres personatges (la resta dels alumnes o tan sols uns quants) i aquests últims estarien més tranquils, o fins i tot quiets perquè així es pogués veure la diferència entre el nostre personatge clau (protagonista inquiet) i la resta de personatges que tenen un temperament més calmat.

Fins dimarts!

Salut!
Cristina
________________________

Hola! La meva idea de personatge era aquesta:

El personatge és un alumne de l’institut d’una classe que no té professor durant una hora, i el noi torna d’esmorzar. No és una persona massa amigable. No li agrada estar entre la multitud i sempre intenta evitar d’estar-hi, si pot. Ell camina pel passadís quan, d’una classe surt un altre del seu curs. El protagonista, dissimuladament, gira i camina en direcció contrària, cap allà d’on venia. Però, massa tard! L’altre el crida. Ara ja no pot fer-hi res, i es gira. L’altre li diu que té uns apunts seus, i que els hi ve a tornar. El protagonista, tot estranyat d’haver deixat a algú els seus apunts, va a recollir-los. L’altre li fa saber que se’ls ha trobat sobre un banc del pati, però mentrestant, l’altre ja gira cua, mirant-se els apunts estranyat. Surt al pati, i allà topa amb un altre de la classe, que pel morro li agafa els apunts i li diu al mateix temps: “oi que mel’s deixes?”. I ell, trist, s’asseu en un banc, fora el pati, esperant.

Segons les escenes aniria combinant pla general (que seria el més freqüent) i pla frontal, potser algun perfil.

Fins dimarts.

Irene.

_______________________

Hola!

La meva idea de personatge seria el de un noi o noia que és molt inquiet ,sempre està fent coses, escoltant musica amb el MP3, parlant…Però va al lavabo i quan surt veu que no hi ha ningú pel passadís. Comença a mirar per les classes i per les finestres, però no hi veu ningú. Aleshores comença a sentir sorolls d’una classe l’obra però no troba a ningú. Desprès comença a sentir sorolls de darrera es gira però tampoc hi ha ningú. Desprès es quedaria quiet i començaria a sentir els sorolls comuns com per exemple un rellotge,algunes claus,la seva respiració…d ‘una manera exagerada i es comença a obsessionar, comença a tenir por. Al poc temps torna a sentir sorolls, però aquesta vegada del pis de dalt o de baix. Hi va i li passa el mateix que abans que tampoc veu a ningú,aleshores comença a tenir molta por i comença a corre cap a la porta de baix de sortida, però veu que està tancada i no pot sortir. Desprès veu com comença a venir els seus amics i estan justament a l’altre costat de la porta i només els separen un vidre,però els amics es com si no el sentissin. Ell crida, però els amics actuen com si no hi fos. Quan està cridant, de cop i volta es veu estirat al llit i veu que ha set un mal somni.

Carmen

_____________________________

Hola 

1- Qui és el personatge? M’he inspirat amb l’ Isaac.
 
2- Què vull explicar d’ell? Que es molt alegre i que sempre riu.
 
3- Que fa el personatge? Està al Plató amb la resta de companys fent classe. Sonarà el timbre, recullirà les seves coses, i amb els seus companys habituals, se’n anirà a fora de l’aula i desprès fora del recinte.
 
4- Plans:
 
1er Pla: El primer pla serà un picat des del fons de l’aula, que es vegin tots els alumnes que treballen. Si pot ser, farem un zoom fins al personatge a presentar, que serà a les taules de davant de tot,
 
2n pla: El segon pla serà un pla frontal del personatge, que es vegi una mica la taula en que treballa. Intentarem que ell quedi enfocat, i la resta d’alumnes no.
Ell estarà dibuixant i sonarà del timbre, s’aixecara, i recollira les seves coses rapidament (nomes veurem les seves mansi part del tronc)
 
3r pla: Serà des de la pica de Platò. Es veurà una mica de la porta, i les taules de davant de tot. El personatge, tot i agafant les seves coses, anirà parlant i rient amb dos companys, mentre la resta d’alumnes se’n van. Ells també marxaran.
 
4t pla: Des de fora de la porta del Platò, es veurà la porta i una mica d’escales. Els personatges sortiràn tot xerran i rient. Es veurà com baixen unes escales a la dreta de la imatge.
 
5è pla: Serà des de fora de l’edifici del Platò. Es veurà la porta i les escales que hi han per anar cap a dalt(cap a fora). Els personatges sortiran rient i xerrant de l’edifici. Aniran cap a les escales i les pujaràn.
 
6è pla: És un pla díficl i atrevit però podria quedar mol bé: Des de la porta de sortida de l’institut(la reixa de la rampa), enremig de la reixa, veurem com els personatges surten de les escales i segueixen caminant. Desapareixeranperquè els arbustos els taparan. Els tornarem a veure quan siguin al costat de l’edifici de dalt(a la rampa estreta, ila valla). Seguiran caminant (mentre parlen i riuen) i pujaran la rampa per sortir a fora. Se sent com la porta s’obre, i es tanca.
En algun moment d’aquest pla podrem tirar el zoom enrere, i que es vegin les barres de la valla, intentan que les barres senfoquin i que la profunditat de cam no.
 
7è pla: Des de la cantonada de fora el recinte(anant cap a l’estació), des del mig del carrer es veura com els personatges surten del recinte i es troben amb els seus amics. Tot xerran i rien se’n van. Es van acostan a la càmera fins que passen per el costat i desaparèixen. Intentarem tenir molta profunditat de cam, aixi els personatges es veuran bé des de lluny, però a mesura a que es vagin acostant es vagin desnfocant.
 
Martí

_____________________________

1. Qui es el personatge?
Una noia que esta asseguda en un banc sola escoltant musica i mirant el cel, la gent..tota pensativa
 
2. Que vull explicar d’ ella?
Que la noia esta molt capficada als seus pensaments, trista, la gent que passa i la saluda, els hi diu “hola” i poca cosa mes, no vol parlar gaire, esta com deprimida.
 
3. Que fa el personatge?
La noia esta asseguda al banc escoltant musica tot pensativa, a vegades passa gent que la saluda  i li pregunta coses, ella contesta molt breument i no es veu que tingui moltes ganes de parlar. De sobte s’ aixeca surt de l’ Institut i comenca a caminar carretera avall cop al poble, amb un pas lleuger i tarnquil, mirant el cel, la gent que passa, els voltants… Arriba a la placa dle poble, entra a la botiga de llaminadures,en compra una bossa, i en sortir es sorpren i es queda quieta per la trobada amb un conegut,el noi que li agrada. Comencen a parlar i a la noia se li puja la moral , torna a l’ institut molt contenta.
 
4. Especificar plans i sons:
– El momnet en que la noia esta asseguda al banc , posar pla conjunt i quan canvia cancons pla detall de ma, de so , el so del carrer sempre i quna hi ha una conversa, que se senti la conversa.
-Quan decideix aixecar-se i baixar al poble, anar-la seguint des de darrere a un pla general.
– A la botiga de llaminadures agafar plans detall del que agafa.
-En sortir d ela botiga i veure el noi, agafar un primer pla de la seva cara.
Quan parlen els 2 personatges, anar canviant punts de vista segons qui estigui parlant, posnat plans tres quarts o americans o be plans mitjos.
– Quan torna a l ‘ institut tornar a posar un pla general, pero aquesta vegada frontal.

Anastàsia

Una resposta a “Buscant un personatge”

 1. Anònim Diu:

  El meu personatge seria una noia que sempre mostres una cara alegre i de no gaires preocupacions, que fos amable divertida i simpatica, amb uns aires oberts i estaria disposada a tot.
  Explicaria un desplasament des dels glonxadors de l’estacióa l’entrada de l’institut.tot comensaria els glonxadors sonaria el timbre i la noia va cap a classe.

  Primer: mostrem a la noia que s’està columpiant i obserbant els núvols estirada en el glonxador. La mostrem des d’un primer pla frontal però la camara astà colocada adal del glunxador que no es mogui, i veiem a la noia passar a ratus per la camara pel glunxador que es mou i sentirem el suroll que fa pel moviment repetitiu que fa.

  segon:mostrem el que ella veu mostrant el cel en moviment del glonxador.

  tercer:la noia para de columpiar-se i es queda inmobil sentada. el seu rostre mostre tristesa però no l’acavem de veure del tot per culpa dels cavells que cauen per devant. aquest pla estem a una distancia determinada que ens mostra una part del glonxador i vaiem que la noia para. Un com a parat ens anem acostant fins aribar a la cara però tenim un pla tres quarts que ens agafa una pert de la cara tapada.

  quart: ens posem de perfil que surti només una part del glonxador que ena mostri a la noia sentada i una part de les cadenes del columtio. ella mira el terra com si estigues trista pero mostra un lleuger sumriure i sonaria el timbre ella mira cap en la direcció on esta l’institut i sent algu que la crida però nosaltres no mostrem qui es, nomes sentim la seva veu. ella s’aixeca i marxa cap on està aquesta veu però nosaltres ens cadem emb el glonxador que es mou lentament.

  cinqué: vaien a la noia que va un tros sola cap el mig de la carratera on l’espera la persona que la cridat. aquest desplasament el mostrariem en un pla senser on es veies la persona que l’ha cridat d’esquenes en un pla mig i la noia protagoniste que s’acosta a nosaltres en un pla sencer per la gran distancia que hi ha entre la camara i la noia. La noia s’acostaria mostrant alegria respecta a l’altre persona.
  un cop es trovem juntes marxen pel costat on està colocada la persona que l’ha cridat i desapareixen de la camara.

  sisé:estan les dos persones que apareixen per un costat de la camara. En smostren l’esquena tot allunyanse de la camara que esta situada a una diastancia més o menys lluny de la porta i entren a l’institutfins que es tenca la porta.

  Vane.

Deixa una resposta