JA TENIM SEGON PERSONATGE!!!!

Hola, avui dimecres dia 27 de febrer tenim un segon personatge:

El nostre segon personatge es diu Àlex, té 17 anys i és fill únic. Els seus pares estan separats per això viu amb la mare, però te molt bona relació amb els seus àvis.

És una persona molt sociable, te molts amics però va amb una colla en concret, una de les moltes amigues que té és una noia que coneix des de la infància. Tot i ser molt sociable, té alguns assumptes pendents amb algú. No té xicota, però té exit amb les noies!

Algunes de les seves aficions són, les motos i anar de festa. No es preocupa mai pel futur, viu el moment.

En el tema dels estudis està un pèl fluix, està fent un cicle formatiu de grau mitjà de manteniment, no li agrada estudiar però li agrada el què està fent. Ell de grant vol ser fotògaf.

La idea que nosaltres volem represenar del personatge és que l’Alex (o sia, el nostre personatge inventat) és una persona molt popular per l’institut, però que hi ha certa gent que no li cauen molt bé. Ho representarem mitjançant plans allunyats i neutrals al llarg del desplaçament, però en el moment que es topa amb algu que no li cau bé ho filmarem amb plans propers i subjectius.

Vagi bé!Rialla

Deixa una resposta