Projeccions dels films finals als barris i pobles

Comencen les projeccions dels films realitzats a Cinema en curs 2011-2012 a les escoles i instituts i als pobles i ciutats dels centres participants!

Propera parada (Institut Bellvitge): 14 de juny a les 12h, Biblioteca de Bellvitge / Canvis (Escola Rafael Alberti): 14 de juny a les 9h30 /Tornar a començar (Institut Narcís Monturiol): 16 de juny a les 17h, Institut Narcís Monturiol / Dibuixant il·lusions (Escola Cervantes): 19 de juny a les 17h, Centre Sant Pere Apòstol, Barcelona / Sis per sempre (Escola Espronceda): 21 de juny a les 12h, Escola Espronceda, Sabadell / Camins (Institut Castellet): 21 de juny a les 20h, Institut Castellet, Sant Vicenç de Castellet / Distàncies (Escola de Bordils): 22 de juny a les 20h30, Casal de Bordils

Deixa una resposta