Estrena dels films finals

Ja podeu veure a la pàgina de films finals i al bloc de cada taller els 15 films finals realitzats. I a l’article següent trobareu el making of fotogràfic i la peça de cloenda: un any de cinema en curs

Camins, silencis i somriures – Escola de Bordils; Dani, què fas aquí? – Escola Cervantes (Barcelona); Sudie – Escola Comtes de Torregrossa (Alcarràs); Amaga’t amb mi – Escola Els Xiprers (Barcelona); Canvi de papers – Escola Espronceda (Sabadell); Podria ser… – Escola Mestre Morera (Barcelona); Amigues – Escola Riera de Ribes (Sant Pere de Ribes); No som gotes d’aigua – Institut Alexandre Galí (Les Roquetes de Sant Pere de Ribes); Sin rumbo – Institut Badalona Nou (Badalona); Ping-pong – Institut Bellvitge (L’Hospitalet de Llobregat); Amor en joc – Institut Castell d’Estela (Amer); Finals de primavera – Institut Castellet (Sant Vicenç de Castellet);  L’amistat – Institut Fort Pius (Barcelona); Refugis – Institut Les Corts (Barcelona); 2Camins – Institut Sobrequés (Girona).

Dani, què fas aquí?Sin rumboCamins, silencis i somriuresFinals de primaveraCanvi de papersPing-pongAmiguesL'amistat2CaminsRefugisSudiePodria ser...Amaga't amb miNo som gotes d'aiguaAmor en joc

Als blocs també anireu trobant les presentacions dels films finals. Ja es poden llegir les de l’Escola de Bordils i l’Institut Castellet, així com els comentaris de l’Institut Sobrequés.

6 Respostes a “Estrena dels films finals”

 1. Valentina Diu:

  Hola!!!!
  Buahh quina emoció m’ ha donat veure tot això, es increible com hem apres i com hem crescut.
  Cada pe·lícula té quelcom especial i estam molt ben fetes.
  Hem arribat al final, ara toca estar feliç per la nostra feina perque us ho mereixem!!!
  Tot aquest esforç que hem fet en tot el curs la veritat es que a valgut molt la pena.
  He vsit totes i la veritat es que son super maques m’ encanten.
  Cinema en Curs ens ha ensenyat moltes coses es increible que un projeccte t’ ensenyi coses de tu quq abans no veies.
  mola molt posa-se a la pell de un cineaste.
  Visca Cinema en Curs!!!!!!!!!!!!!!
  valentina Mestre Morera

 2. Natalia Diu:

  Ens ha encantat! Hem tingut l’oportunitat de tornar a veure el making of final i el muntatge de cloenda. Les fotos mostraven els diferents moments de la nostra feina i també ens va entusiasmar el muntatge de cloenda. Està molt ben fet i la música molt encertada amb les imatges que es van mostrant. També va estar molt bé el torn de preguntes i respostes entre els diferents Centres. I la veritat és que volem des de L’IES Castellet felicitar a tots els centres perquè ens van agradar molt tots els films. Alguns els hem tornat a visionar i realment mostren les emocions que volien transmetre.

 3. Yasmina Diu:

  Jo volia fer un comentari en relació al film Amor en joc de l’Institut Castell d’Estela perquè tot parlant-ne amb els meus companys ens va semblar molt ben trobat l’espai del Bar per plantejar el tema. Ens va interessar moltíssim els plans de les fitxes i sobretot l’últim pla en moviment, el de la moto. Segurament va ser difícil de rodar, per l’enquadrament i el moviment de la càmera.

  Institut Castellet

 4. Clara Diu:

  Hola companys de l’escola Cervantes! Volíem dir-vos que Dani, què fas aquí? és un molt bon film. Que bo el pla des de les escales, on es veuen les mans dels nens. També m’ha sorprès per la seva força el pla en què els nens estan amagats darrera les pilotes. Ens han agradat les emocions fortes que ens transmet el protagonista que va cap a la finestra i mira els seus amics quan se’n van a donar una volta. El descentrament en aquest moment fantàstic i fort!

  IES Castellet

 5. Sabina Diu:

  Sóc una de les professores de l’Institut Castellet. Volia felicitar a tots els alumnes que han participat en el projecte cinema en curs per la seva responsabilitat i professionalitat a l’hora de respondre i fer les preguntes a l’Institut Francès. Els films em van despertar emocions noves que per edat tenia força oblidades i en canvi havia sentit en algun moment de la meva vida d’estudiant o respecte l’amistat encara properes. En tots els films que ara estem revisionant hi ha algun moment màgic que espero poder comentar-vos després del viatge a París.

  Gràcies a tots!

  Institut castellet

 6. Laia i Núria Diu:

  Hola Valentina!
  Fa molt que volíem deixar constància al bloc de la teva gran tasca aquest any, amb tants i tants comentaris i reflexions que han enriquit aquest espai d’intercanvi i també, ben segur, el treball de molts dels participants que han rebut els teus comentaris i entusiasme. Ja t’ho vam dir en persona, però volíem tornar-te a felicitar i a donar-te les gràcies. Per Cinema en curs el bloc és molt important i la teva participació aquest any ha estat meravellosa. Esperem retrobar-te al bloc del curs vinent; tot i no fer el taller, ben segur que podràs aportar moltes coses!
  Molt bon estiu i, com dius, fins aviat!
  Laia i Núria (cinema en curs)

Deixa una resposta