Com podeu veure a les dues fotos següents el pa que porta el llevat s’ha fet més gran i flonjo. En canvi, el que no té ha quedat més atapeït i no ha pujat gairebé res la massa.
Pa amb llevat
Bloc de ciències de 5è de l’Escola Sant Josep – El Pi de L’Hospitalet de Llobregat
Aquest bloc recollirà els treballs, experiències, idees i opinions de la classe de cinquè de l'escola quan investiguem sobre els fongs amb els suport de les TAC.
Hola.
el pa sense motlla estaba molt mes bó.
Hola,
Ja ves estaban molt bo els dos pero m´agradat més l´altra.El formatge roquefort estava més bo.
Adeú!!!
Raul Lopez
Hola,
m’han agradat molt el pa que hem fet a classe,
sobretot el que portava levat.
També m’ha agradat el formatge estava molt bo!!!
Adéu,
Tania.
Així m’agrada! que us agradin les coses bones de veritat, com el pa que hem fet a la classe.
Petonets
Jesús