Seguim amb la setmana de la ciència !

Els alumnes d’ESO seguim realitzant activitats relacionades amb el turisme sostenible. A continuació, us explicarem les activitats més destacades de cada curs d’avui dimarts 14 de novembre:

Els alumnes de 1r han acabat el producte d’estadística que van començar ahir. Seguidament, han anat d’excursió al Delta de la Tordera. Allà, el professor, Enric Badosa, els hi ha ensenyat alguns coneixements de biologia.

Els alumnes de 2n hem començat el dia fent una activitat en anglès. Després del pati, hem fotografiat elements matemàtics per així poder participar en el concurs de fotografia que organitza l’escola durant la setmana de la ciència.

Els de 3r hem realitzat una activitat anomenada itinerari matemàtic. Aquesta activitat ha consistit en fotografiar algunes figures geomètriques que podem trobar a Blanes, per així després poder calcular la seva superfície i el seu volum.

Els alumnes de 4t han enquestat a la població de Blanes per analitzar quins són els seus hàbits turístics. Després, han tractat la informació a partir de programes d’estadística per així a la tarda poder-ho plasmar en un decàleg. 

Podeu visualitzar el TN d’aquesta jornada: https://youtu.be/LGWFk2U-clU

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *