Setmana Ciència 17/18

COMENÇA LA SETMANA DE LA CIÈNCIA!

Els alumnes d’ESO hem començat a realitzar les activitats de la setmana de la Ciència. Aquest any, el tema escollit és el turisme sostenible. A continuació, us presentem les activitats més destacades d’avui dilluns 13 de novembre:

Els alumnes de 1r han començat el dia realitzant una Master class d’estadística. Després han visitat l’exposició “La platja de Blanes i el delta de la Tordera”. Allà, han pogut observar com ha canviat el paisatge de Blanes en els últims anys.

Els de 2n, també, han començat el dia realitzant una Master class d’estadística. Seguidament, han buscat informació sobre el turisme sostenible per així, més tard, realitzar una enquesta a la població de Blanes. A la tarda, han analitzat els resultat amb els seus equips.

Els alumnes de 3r hem iniciat la setmana realitzant una activitat en anglès sobre les coses que s’han de fer abans de viatjar. Després d’esmorzar, hem sortit al carrer a buscar formes geomètriques per fotografiar-les. Per exemple, els cubs del port o els dos semicercles de la línia de la costa que envolten Sa Palomera.

Els de 4t han rebut la visita de l’associació MIFAS. Amb aquesta entitat, els alumnes han pogut reflexionar sobre quina és l’adaptació dels minusvàlids a la societat. Després d’aquesta fase de descoberta, cada equip ha creat dos subgrups. Uns han comprovat el seu itinerari amb les cadires de rodes i els altres han començat a vectoritzar el seu itinerari en una base cartogràfica.

Andrea i Emma

Alumnes de 3r d’ESO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *