Un multi artista

Es diu Peter Gene Hernandez Junior, més conegut com a Bruno Mars. Se’l reconeix perquè és un cantant, compositor, productor musical, coreògraf i actor de doblatge als Estats Units.

Va néixer el 8 d’octubre de 1985 (edat 29 anys) a Honolulu (Hawaii). ELs

seus pares es diuen Peter Hernandez i Bernadette Bernie.

Li diuen Bruno perquè, quan era un nadó de dos anys, com que era força grassonet el seu pare li deia “Bruno” per la seva semblança amb “Bruno sammarino” un lluitador.

originalQuan tenía 7 anys va fer d’Elvis petit a la pel·lícula “Honeymoon in las Vegas” a l’any 1992.

EL seu primer àlbum va ser al 2010 i es diu “Doo-Wops and Holigans” va tenir molt d’èxit perquè va ser nominat a sis premis Grammy, i el següent que també va fer al mateix any, va ser “The lost planet” que significa “el Planeta perdut”

Bruno Mars ha guanyat “2 Grammys” i ha venut més d’onze milions de discos a tot el món. Actualment està fent gires mundials. Té un gran compromís amb la música perquè el valoren dient-li “el nou Michael Jackson”, un dels Reis de la música; el comparen amb ell perquè des de Michael Jackson no s’ha trobat un cantant com ell tant complet i ara ja n’hi ha un.

Biografies

Els aumnes de 6è estem estudiant com fer una biografia. Tot seguit publicarem alguns expemples que hem elaborat a la classe de català.

Sabrina Ann Lynn Carpenter

Sabrina Ann Lynn Carpenter, actriu i cantant és coneguda per interpretar a la rebel Maya Hart, de la sèrie “Girl Meets World”.

Va néixer l’11 de Maig de 1999 a Pennsilvània, Estats Units. Actualment té 16 anys.

Va començar la seva carrera en un concurs de cants a càrrec de Miley Cirus i va quedar en tercer lloc.

Al 2010 va aconseguir el seu primer paper com a actriu a la sèrie de drama “Law and Order”. Al mateix any va aconseguir un paper a la televisió xinesa a la pel·lícula “Etta James Top Ten”.

L’any 2011 va estrenar el seu primer single “Fall Part”.

Al 2012 va fer de la jove Clhoe a la sèrie “The Goowdin Games”. I un paper com a actriu a Disney Chanel “Guliver Quinn”.

El dia 15 d’Agost de 2013 li van donar el paper principal com a Maya Hart, el paper oposat de Riley (Rowan Blanch) a la sèrie de Disney Chanel “Girl Meets World”

Al 2014 va llençar a la venda el seu single “Silver Night” i va fer de co-protagonista a la pel·lícula de disney “How To Bulid A Better Boy”.

Al 2015 va fer el seu primer àlbum, “Eyes Wide Open”, amb els cançons: “Can’t Blame a Girl for Trying”, “The Middle of Starting Over”, “White Flag”, “Best Thing I Got “, ” We’ll Be The Starts “, ” Eyes Wide Open “, ” Seamless “, ” Two Young Hearts “, ” Your Love’s Like “, ” Darling I’m a Mess “, ” Right Now ” i ” Too Young “,

01_SABRINA_837Sabrina Carpenter, actriu i cantant, a més de fer totes les seves cançons i els seus papers com a actriu també fa covers de les cançons que estan de moda.

Sesión castellano

Id a la página ayudaparamaestros.com.

Pestaña lengua.

Entrada miércoles 22 de abril: 10 recursos para trabajar el día del libro.

En el blog tiching; la segunda entrada: la lectura en el aula.

Entrada 14: lecturas de suspense.

Escoged, en parejas, una lectura de suspense. y en un open office contestad las preguntas.

Guardad el trabajo en T/6º/Castellano

 

Si alguien termina la actividad.

Descubrid algun recurso interesante del bloc ayuda para maestros o del blog tiching. Escoged uno y lo comentáis en un open office.