FAMÍLIES

SANTA COLOMA DE GRAMENET

FITES DEL PROJECTE ICI A SANTA COLOMA DE GRAMENET

Fins a dia d’avui el Projecte ICI ha aconseguit alguns important avenços a Santa Coloma de Gramenet. Si en vols saber més clica AQUÍ.

XARXA DE TRANSMISSIÓ DE VALORS I MISSATGES POSITIUS

La xarxa és un projecte del servei de convivència de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet que pretén generar i enfortir una xarxa ciutadana compromesa amb la convivència a la ciutat.

La xarxa compta amb dues tècniques de dinamització treballant al territori, i està conformada hores d’ara per 344 ciutadans i ciutadanes a títol individual, i 56 entitats.

Podeu trobar més informació a www.gramenet.cat/xarxavalors

Hi ha disponible un catàleg d’activitats gratuïtes, adreçades a veïns i veïnes, associacions, institucions i professionals. Hi trobareu activitats de tot tipus: xerrades, tallers, seminaris, trobades… En aquestes activitats treballarem la transmissió d’informació veraç, objectiva i contrastada en relació als tòpics i percepcions negatives que dificulten la convivència. També proporcionarem eines específiques de formació i dinamització per complementar coneixements i facitilar el vostre treball.

Més informació: CRJ MAS FONOLLAR C/Sant Jeroni 1-3, xarxavalors@gramenet.cat i també al Facebook.

 

GENERALITAT

Una de les línies estratègiques del Govern de la Generalitat de Catalunya és promoure la implicació de la família en el seguiment de l’evolució acadèmica i personal dels vostres fills.

És en aquest marc que el Departament d’Ensenyament posa en funcionament el nou web “Família i Escola. Junts x l’Educació” adreçat a les famílies amb la finalitat de posar al vostre abast informació, orientacions i recursos per millorar la seva implicació en el procés escolar i educatiu dels vostres fills i filles.

Web: http://familiaiescola.gencat.cat/ca/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *