LA VEREMA

El dia 9 de octubre tota la primària vam anar a fer la verema a Bigues i Riells. Quan vam arribar ens van rebre els monitors,vam esmorzar i després vam anar a la vinya,ens van ensenyar les parts de la fulla del cep i els tipus de raïm :com el blanc el negre i el rosat , vam fer la verema (collita) .

També ens van explicar que el raïm sec eren les panses. En acabar vam anar a trepitjar raïm el problema era que de raïm n’hi havia poc però va ser divertit vam provar el most , el primer estava mes dolç que el segon , el segon eren les restes que un monitor va ficar a la premsa no es notava molt la diferencia després vam dinar, després vam jugar i ens vam rebolcar per la gespa acabada de regar i vam sortir plens de fang, també ens vam anar jugar a un laberint el monitor que anava amb cicle superior ens va explicar una historia de por, ens vam anar a l’autocar i mentrestant al autocar vam mirar la pel·lícula de la sireneta. Ens o vam passar molt be .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà