PILE

En aquesta pàgina trobareu l’enllaç als articles que fan referència al Projecte PILE (Pla integrat de llengües estrangeres) iniciat en el curs 2012-13 que fa referència al tractament de part de la llengua anglesa a primària.

El projecte pretén millorar el nivell de coneixements en llengua anglesa de l’alumnat, específicament, del cicle inicial d’educació primària. Per assolir aquest objectiu es realitzen més hores lectives en aquesta llengua, concretament a l’àrea d’educació física. Així doncs, l’educació física s’imparteix en anglès.

El motiu d’haver estat aquesta àrea l’escollida per a ser realitzada en anglès és la pròpia naturalesa d’aquesta. El fet de que el llenguatge oral no sigui l’element principal sinó un mitjà per poder transmetre/entendre missatges fa que l’educació física sigui un bon punt de partida per al projecte.

Aquest projecte també engloba la resta de l’alumnat de l’escola i la comunitat educativa així com altres centres educatius amb altres activitats en llengua anglesa: celebració d’Easter  a Tordera amb l’Escola Serra de Miralles (CI i CM) espectacles en anglès (Little Red Riding Hodd INF-CI i Clowning CM-CS), danses  amb la  Llar d’infants Vallalta (tota l’escola incloent les famílies),  Olympic games (tota l’escola incloent les famílies)…

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

 

És un bloc que complementa el web del centre amb les imatges del dia a dia i les informacions d'actualitat.