Els peixos per dins

Els alumnes de 3rA hem analitzat una truita de riu per dins per veure els aparells que la formen. Com hem estudiat els animals vertebrats, hem après que són cinc grups els que formen els animals vertebrats: mamífers, peixos, aus, rèptils i amfibis i hem volgut analitzar un peix per veure si té els mateixos aparells que nosaltres que som mamífers i poder fer la comparació. Hem vist que hi ha algunes diferències com per exemple que respiren per brànquies i no per pulmons com nosaltres i que tenen només un ronyó i no dos com nosaltres. Aquí podeu veure algunes de les fotos que vam fer on es veu el seu esquelet (espines), el cor, l’aparell digestiu, etc etc…
Esperem que us agradi i que us ajudi a aprendre a l’igual que hem après nosaltres.
Aprendre així és molt divertit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *