P5 B. Projecte: Com és el nostre cor per dintre?

Hola, a la classe de P5B va sorgir una conversa molt interessant sobre quina forma tenia el nostre cor per dintre.
Tot es va iniciar després de que la Leire ens portés a la classe un llibre molt xulo per treballar les emocions i expliquèssim el conte de “la motxilla invisible” que ens parla de paraules boniques. Al dia següent vàrem fer una feina d’escriure paraules boniques en un cor, i és així com va sorgir una conversa a la classe en la que es debatia sobre quina forma tenia el nostre cor per dintre,com hi havien idees diferents entre els companys i companyes dela classe, va sorgir la pregunta de:
“Com és el nostre cor per dintre?”
A partir d’aquí vem iniciar el nostre projecte i vàrem decidir investigar sobre el nostre cor.
Aquí teniu un recull de fotografies sobre les activitats que hem anat fent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *