TREBALLEM L’APARELL CIRCULATORI A TRAVÉS D’UN PROJECTE

Els alumnes de 4tA des de l’àrea de medi natural estem treballant l’aparell circulatori a través d’un projecte. Tot va començar un dia on un nen a la classe li va sortir sang dels nas. Aleshores els nens es preguntaven d’on sortia aquesta sang i entre ells es responien que de dins del mateix nas on la teniem acumulada. Però uns dies després, a una altra nena de la classe li va sortir sang dels llavis. Llavors es van adonar que també tenien sang allà i va sortir la hipòtesis de si teniem sang a tot el cos. Llavors van decidir fer un projecte a partir d’aquest tema que s’anomenaria: D’on surt la sang i per a què serveix?

Posteriorment entre tota la classe van acordar buscar les preguntes investigables i més tard ells es van organitzar en grups per investigar sobre aquestes preguntes. L’objectiu d’aquesta investigació era respondre aquests dubtes que ells tenien i a partir d’aquesta informació, elaborar un mural realitzant una xarxa de connexions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *