Quins arbres més bonics ! L’exposició serà el dia 3 de gener a l’associació del barri situat al local de la plaça del Barri Llatí.

Els alumnes de primer, segon, tercer i quart han fet uns arbres molt macos que exposaran el dia 3 de gener a l’associació del barri situat al local de la Plaça del Barri Llatí, carrer Perú sense número, al costat del centre mèdic i davant del número 45. El tema d’aquest any és “El bosc dels desitjos” on cada classe de diferents escoles exposarà el seu arbre fet amb tots els alumnes de la classe. A cada arbre hi ha guarniments, un per cada nen, on cada alumne ha escrit el seu desig.
Esteu tots convidats i convidades a veure aquesta exposició gratuïta on a més a més es faran d’altres activitats: inflables, exhibicions de karate, actuacions de Batuka, actuació del pallasso Iñaki, Reis Mags, fotos amb Bob Esponja…). L’horari obert al públic serà de 16:30 hores a 21 hores. No falteu!!!

One thought on “Quins arbres més bonics ! L’exposició serà el dia 3 de gener a l’associació del barri situat al local de la plaça del Barri Llatí.

  1. saray

    Hola soc la Saray de sisè b a mi el que més m’agradat es el que vam fer amb la lola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *