Campanya solidària de recapte d’aliments

Image and video hosting by TinyPic

L’Ajuntament de Santa Coloma continua desenvolupant el Programa municipal d’aliments solidaris per ajudar les famílies que més pateixen les conseqüències de la crisi econòmica. Mitjançant aquest programa, que es realitza amb la col · laboració de la Creu Roja del Barcelonès Nord, es gestiona la recollida de productes de primera necessitat que aporta de manera solidària la ciutadania i que es lliuren a les persones i famílies colomenques amb menys recursos. Aquest Programa funciona durant tot l’any i sobretot amb campanyes puntuals de recollida de productes de primera necessitat.

La propera acció solidària de recollida d’aliments es fa del 27 de maig al 7 de juny als centres escolars de la ciutat que s’hagin adherit a la campanya-escoles bressol, escoles de primària i instituts d’educació secundària.
Image and video hosting by TinyPic

Recordeu que l’escola s’adherit a aquesta campanya solidària i estem recollint LLET I GALETES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *