Jornades esportives

Ja tenim aquí les fotos de les jornades esportives de “Can Dragó”, com podreu comprovar va ser un dia ple d’emocions. Els grans van apadrinar els petits per ajudar-los a realitzar les seves proves, mentre cicle mitjà i inicial en grups agermanats van participar en un circuit molt divertit. A la tarda , després de dinar tots plegats vam animar a cicle superior amb les seves proves. Com podreu veure a les últimes fotos l’entrega de medalles va ser tot un espectacle.

Quina cloenda de Setmana Cultural més divertida!!!!

One thought on “Jornades esportives

  1. pililosalvat

    Quin espectacle! Quin dia més maco debieu passar! Com m’hagués agradat estar amb vosaltres! He vist molts nens grans ajudant els petits, i petits animant els grans i mestres gaudint també de la jornada… Gràcies especials als mestres d’Educació Física i a la Virgínia per penjar-ho tot i que jo ho hagi pogut veure! Una abraçada! PILI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *