Acrosport

Segons la Viquipèdia ” L’acrosport és un esport acrobàtic-coreogràfic on s’integra tres elements fonamentals: formació de figures o piràmides corporals, acrobàcies i elements de força, i flexibilitat i equilibris com a transicions entre figures. Elements de dansa, salts i cabrioles gimnàstiques com component coreogràfic, que li atorga a aquest esport el grau d’artístic, duració maxima 2’30

La acrobàcia és cadascun dels exercicis gimnàstics o d’habilitat que realitza un acròbata: equilibris, salts, girs, etc. Les acrobàcies són una part important del acrosport. Es poden entendre les acrobàcies fora de l’acrosport però no l’acrosport sense acrobàcies.”
Docns, aquí teniu els nois de 6è fen acrosport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *