Un ocellet m’ ha explicat

Un m’ ha explicat que hi ha nens de l’escola buscant en Patufet entre les cols de l’hort, Si el trobeu m’aviseu si us plau. … que li farem una fotografia.

Us deixo uns vídeos

“Un mà de contes”: en Patufet.

Les Tres Bessones han anat a parar a la versió anglesa del conte “En Patufet”. En Patufet és molt petit i la seva mare no vol que surti sol de casa. Un dia, la mare d’en Patufet deixa que vagi a portar el dinar al pare, però en Patufet acaba a la panxa d’un bou.

I unes activitats del JClic al voltant del conte d’en Patufet. Primer s’explica el conte amb dibuixos de les escenes i després es proposen diverses activitats de lectoescriptura i trencaclosques amb les imatges. Realizatdes
per Pere Bassach Pérez i Dibuixos: Anna Mont-ros Dalmau i Sònia Clara de l’escola CEE Font de l’Abella de
Girona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *