Solidaritat amb Japó: Les grues d’aula d’acollida

Makiko es una japonesa que inicia un projecte per ajudar al seu poble nipón i ens fa participar a tots d’una manera molt especial:

“En Japón solemos hacer 1.000 grullas para que se cumpla un deseo. Por eso necesito vuestra ayuda para animar a mi país y especialmente a la gente que está en las zonas más afectadas por la catastrofe. Una vez que tengamos las mil grullas, se las enviarémos a nuestros amigos del norte de Japón, que tanta ayuda y tanto ánimo van a necesitar.”

Si vols participar i fer complir aquest desig visita aquesta pàgina “ Las mil grullas”  i anima’t a fer la teva grues. Si us animeu a participar-hi, el correu on enviar la vostra foto és:”  las1000grullas@gmail.com “. Els nens d’aula d’acollida ja hem enviat les nostres fotos a la  Makiko.

Ahir va estar un dia molt intens, molts alumnes sobre tot els xinesos ja estaben assabentats. A la Xina també tenen aquesta creença.
Aquí, us ensenyem les fotos que hem enviat a la Makiko i desitgem què facin l’efecte positiu sobre les famílies del seu país.

Si necessiteu ajut per fer la grua o per enviar-li a la Makiko us podem ajudar a l’aula d’acollida. Us deixem el vídeo de com fer una grua.

 

Las 1000 grullas from Makiko Sese on Vimeo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *