Kim Manresa i “Escoles d’altres mons”

kim1

Kim Manresa
Barcelona, 1961

Realitza les seves primeres fotografies als 13 anys. Als 15 una televisió sueca li compra fotografies de la transició als barris de Barcelona. Als 16 entra a treballar al diari TeleXpress i al estudi de Colita, comença així, a viatjar per tot el món.

És fotoperiodista de La Vanguardia.

Ha exposat a més de mil sales als Estats Units, França, Anglaterra, Alemanya , Itàlia, Japó, Colòmbia, Nicaragua, Espanya, Austràlia i Senegal entre molts altres països.

Ha rebut nombrosos premis, entre els quals destaquen el Fotopress en set ocasions, l´ Agustí Centelles, el  Godó de Fotoperiodisme, finalista de l´ Ortega Gasset, Visa d´ Or del Festival de fotoperiodisme de Perpinyà, Premi Derechos Humanos Ciudad de Gijón. Juntament amb  el periodista David Drusster ha rebut el Premi Internacional UNICEF de periodisme per “La infancia en el siglo XXI” i el premi periodístic Ajuntament de Barcelona – Afers socials.

Ha estat Medalla de plata de la Society of Newpaper Desing de Photojournalisme (Estats Units), així com el millor llibre documental per Barcelona nit i finalista al millor llibre en llengua anglesa per la seva obra The day Kadi lost part of her life.

A Santa Coloma , tenim la sort d’acollir l’exposició de fotografies  “Escoles d’altres mons”.

Algunes classes ja han anat i les han vist i ben segur tenen material per pensar i reflexionar.

Una expo molt interessant.

Per saber més…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *