Missatge de Sisè a l’escola

Els nois i noies de Sisè ens han deixat un bonic missatge.

Nosaltres us volem desitjar a tots i totes molta sort en la nova etapa educativa que esperem que sigui tant exitosa com la que acabeu, recordeu heu d’estudiar molt i amb moltes ganes i il·lusió i no ens oblideu mai, us esperem els divendres a la tarda.
MOLTA SORT I FINS SEMPRE!

One thought on “Missatge de Sisè a l’escola

  1. pililosalvat

    Mira que sou guapos i divertits! M’ha encantat aquest video, sobre tot perquè he vist que teniu la mateixa cara, la mateixa alegria i energia que quan erau petits. Tant de bo seguiu així de macos a l’Institut i no deixeu que res ni ningú us canviï. Us estimo i no us oblidaré. CUIDEU-VOS!!! PILI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *